Onze visie & waarden

Ons uitvaartcentrum: jouw oase van rust

Afscheid nemen. Wanneer je een dierbare verliest, staat je leven even stil en heb je tijd en ruimte nodig om in alle rust en sereniteit met je familie samen te zijn en afscheid te nemen. Uitvaartcentrum Eraly creëert met een persoonlijke en familiale aanpak de best mogelijke omstandigheden voor jou om intens afscheid te nemen.

Uit de wind

De drie molens in ons logo symboliseren de levenscyclus. We worden geboren, we leven en we sterven. Voor diegenen die achterblijven, valt het afscheid zwaar. Daarom zet uitvaartcentrum Eraly je uit de wind als het leven even stilstaat. We begeleiden je doorheen die emotioneel moeilijke periode. We ondersteunen je en nemen de administratieve en praktische beslommeringen van je over. We bieden je een intieme en geborgen setting om je verdriet te uiten.

Afscheid nemen in alle rust

We laten je zoveel tijd doorbrengen met je dierbare overledene als je zelf nodig hebt. De ruimte Windstil is daarvoor de ideale plek. In deze stille kamer, die alleen openstaat voor familieleden en naaste vrienden, kun je herinneringen ophalen, je tranen de vrije loop laten of in stilte praten met de persoon die van jou is heengegaan. Zo kun je in een sfeer van intimiteit even op adem komen en je emoties een plaats geven.

Meer aandacht voor afscheid

Uitvaartcentrum Eraly wil afscheid nemen meer bespreekbaar maken en zo het taboe doorbreken dat nog altijd op dit onderwerp rust. We zijn jouw baken in de overvloed van emoties die een overlijden met zich meebrengt en willen afscheid nemen meer aandacht geven. Want we beseffen dat je leven even stilstaat wanneer je iemand verliest. We hechten dan ook veel belang aan de persoonlijke inkleding van de uitvaart. De dood is voor ons geen einde, maar een onderdeel van het leven dat een nieuw begin inluidt. Tijd en ruimte om te rouwen zijn belangrijk om je verdriet te verwerken. Zo wordt die laatste groet een vorm van troost.

 

Wil je de nodige tijd en ruimte om afscheid te nemen van jouw dierbare overledene? Neem dan contact op met ons uitvaartcentrum. Je vindt ons in Tremelo, Keerbergen, Rotselaar, Herent en Haacht.